Stichting Liever in Lierop wil graag de SPAR Lierop bedanken voor onze deelname aan de statiegeld actie. Uiteraard bedanken we ook alle mensen die hun statiegeld bon aan ons hebben gedoneerd, fijn dat u ons een warm hart toedraagt. We kunnen deze steun goed gebruiken en zeggen namens onze kinderen (de potentiele bewoners) en hun ouders oprecht ‘Dankjewel”. De SPAR-statiegeld actie heeft 93,75 opgeleverd!

Heeft u de statiegeld actie gemist en wilt u ons project, in de vorm van een financiƫle bijdrage, ook graag steunen kan dat op een aantal manieren. U kunt ervoor kiezen een bedrag naar eigen keuze aan ons over te maken, elke donatie, kleine of groot, is van harte welkom. Uw financiƫle aanmoediging kunt u doneren op het rekeningnummer NL 23 RBRB 0709 9442 68 ten name van Stichting Liever in Lierop.

Er is ook de mogelijkheid om “Vriend van Liever in Lierop” te worden en u aan te melden als lid van onze club van 100, vele vrienden gingen u al voor.  Op de pagina Vrienden vindt u meer informatie over de werkwijze, hoe je kunt aanmelden en kunt u lezen dat onze stichting een ANBI status heeft, waardoor uw gift of schenking fiscaal aftrekbaar is.

Als u graag op de hoogte wil blijven over de voortgang van de mooie herbestemming voor de monumentale boerderij op Laan ten Boomen, nodigen wij u graag uit om ons te blijven volgen via deze Website, Instagram, Facebook en www.slaponline.nl voor al het Lierops nieuws

Fleur en Davi