Vrienden van Liever in Lierop

Stichting Liever in Lierop is natuurlijk niets zonder onze sponsoren, club van 100 en vrijwilligers. Wij bedanken deze mensen daarom allemaal enorm.

Wist je dat jij de stichting kunt helpen? Er zijn maar liefst drie verschillende mogelijkheden. Lees hieronder wat er allemaal kan.
Maar heb je zelf nog een heel ander idee? Dan horen wij dat maar al te graag via info@lieverinlierop.nl.

Sponsoren

Wij vinden het belangrijk dat wij de beste zorgen kunnen leveren aan onze bewoners. U kunt ons helpen door een financiële bijdrage, een gratis dienst of een aanzienlijke korting.

liever in lierop bewoners aan tafel

Club van 100

De meeste bewoners komen rond van een Wajong uitkering. Veel financiële ruimte blijft er dus niet over. Als lid van de club van 100 draag jij met een financiele steuntje bij aan het leefgenot van onze bewoners. 

liever in lierop schaatsen

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zijn wij als stichting natuurlijk nergens. Stichting Liever in Lierop is op zoek naar vrijwilligers die het bestuur en bewoners willen ondersteunen met verschillende zaken.

Belangrijk om te weten

Stichting Liever in Lierop voldoet aan de geldende voorwaarden en heeft daarom de zogenaamde ANBI-status. Dit betekent dat uw gift of schenking aan de stichting fiscaal aftrekbaar is.

Klik hier voor meer informatie over mogelijk belastingvoordeel.