Word sponsor van Liever in Lierop

Wij vind het belangrijk dat wij de beste zorgen kunnen leveren aan onze bewoners. Hierbij helpen onze sponsoren een handje mee. Dit kan gedaan worden door middel van een financiële bijdrage, een gratis dienst of een aanzienlijke korting.

Wij willen onze onderstaande sponsoren al heel erg bedanken voor hun steun voor onze mooie stichting.

Subsidies, Fondsen en Sponsoren

Provincie Noord Brabant 

Het Boerderijfonds

Rotary-club Deurne Asten Someren

 

Het gehandicapte kind

Stichting Mijn eigen thuis

Deze bedrijven helpen ons verder

Part Zorg

Berkvens Deuren

All Collor

Aliqua

I am instandhouder 

Van Bussel Brandbeveiliging

ivi-creative 

Trendo

Dutch Concept

TOP Partyverhuur

Track Landscapes 

We bedanken ook

Wietse Maas voor het maken van de filmpjes en het daarmee visueel maken van dit project.

Iris Vincent (ivi-creative) voor het mee vormgeven van de website, door haar goed luisterend oor heeft vertaald in een overzichtelijke website met frisse “look and feel”.

Thijs Dolders (Track Landscapes) voor het meedenken over een actieve leefomgeving om daarmee vanuit de positieve gezondheid gedachte in te zetten op de duurzaamheid en vitaliteit van onze bewoners 

Van Bussel Brandbeveiliging voor het op termijn beschikbaar stellen van brandbeveiligingszaken zoals brandblussers, blusdekens, pictogrammen en andere praktische zaken om dit risico te beheersen  

 

Irene Op ’t Roodt voor onze eigen groepsvorming als ouderparen, een goede en hechte achterband sterkt immers het wij-gevoel van onze bewoners.

Tom Alders voor zijn begeleiding van het bouwproces, zijn kritische maar vooral scherpe kijk helpt ons enorm om als stichting op basis van de juiste argumenten slimme keuzes te maken.

Vera Deenen voor haar ondersteuning als orthopedagoge en het meedenken over het matchen van onze bewoners.