Buiten is alles beter, daarom vinden wij het belangrijk dat onze bewoners kunnen genieten van het gezonde buitenzijn en in hun vrije tijd heerlijk kunnen tuinieren.

Karin Bloemen vertelt op haar website Karins Tuintips hoe zij tijdens de Corona pandemie anders met haar vrije tijd omgaat en haar oude hobby tuinieren heeft opgepakt. Dit betekent voor haar vooral ontspanning door inspanning, lekker het hoofd even legen door met lavendel in de weer te zijn, leuke plantcombinaties te planten of om vlierbloesemlimonade te maken…

Omdat ouderen, gehandicapten en pleeggezinnen door fysieke of financiële beperkingen vaak niet in staat om hun tuin of balkon te onderhouden wil zij maatschappelijke initiatieven op dit gebied ondersteunen. Met de Stichting “een ton voor een tuin” nomineert zij elk kwartaal 15 maatschappelijke initiatieven die strijden om Karins Tuinton.

De Tuinton zit boordevol met planten, tuingereedschap, waardebonnen en nog veel meer. Om genomineerd te worden maakte Liever in Lierop hiervoor speciaal een promotiefilmpje waarin wij uitleggen waarom wij Karins Tuinton verdienen….